• Aнтивіруси (114)
  • Захист інформації (166)
  • Генератори та портативні зарядні станції (11)
  • Програми віддаленого доступу (12)
  • Програми для підприємств і бізнесу (13)
  • Операційні системи Windows (10)
  • СУБД (Системи управління базами даних) (9)
  • Хмарні програми, SaaS (51)
  • CRM - системи управління взаємовідносинами з клієнтами (3)
  • CMS - системи управління сайтом (1)
  • Серверне програмне забезпечення (51)
  • Управління проектами та завданнями (40)
  • Програми для Service Desk та Help Desk (4)
  • Програмування (96)
  • Мультимедіа (67)
  • Графіка та дизайн (77)
  • САПР (47)
  • Офісні програми (108)
  • Створення резервних копій та відновлення даних (59)
  • Ip-телефонія (2)
  • Комп'ютерні ігри (25)
  • Програми для Mac Os, iOS (58)
  • Програми для Android (27)
  • Програми для смартфонів (мобільних телефонів) (25)
  • Охоронні системи (29)
  • Програми для бухгалтерського обліку (1)
  • Мережеве обладнання (33)
  • Ноутбуки (7)
  • Автотрекери, навігатори та відеореєстратори (1)
  • Електронні книги (5)
  • Комп'ютерні миші (15)
  • Інші програми, книжки (8)
  • 3CX (1)
  • 3Dconnexion (15)
  • Abacom (9)
  • ACD Systems (2)
  • Acronis (13)
  • AdLock (1)
  • Adobe (27)
  • Aescripts (1)
  • AfterLogic (1)
  • Aignesberger Software GmbH (1)
  • Ajax (29)
  • Allround Automations (1)
  • Alt-N (6)
  • Altium Limited (1)
  • AndySoftware (2)
  • ANT-Logistics (1)
  • AOMEI Tech Co. (2)
  • Araxis (1)
  • ArCADdiasoft (1)
  • Arcserve (4)
  • Aspose (16)
  • Atlassian (10)
  • Auslogics (8)
  • Autodesk (19)
  • avast! (14)
  • AVG Technologies (12)
  • Awaxtech (1)
  • Axure Software (1)
  • Bethesda Game Studios (3)
  • Bitdefender (10)
  • Blumentals (1)
  • Bohemian B.V. (1)
  • Botkind (1)
  • Bricsys (1)
  • CAD Projekt K&A (1)
  • Capcom (3)
  • ChaosGroup (10)
  • Check Point Software Technologies Ltd. (4)
  • Cisco (7)
  • Corel (7)
  • CyberTech Ltd (10)
  • Dassault Systèmes (1)
  • Deceptive Bytes (1)
  • Defenx (1)
  • Design Science (1)
  • Devart (8)
  • Developer Express Inc. (9)
  • Devolutions (2)
  • Digitals (1)
  • EA (1)
  • EaseUS (8)
  • East Imperial Soft (1)
  • Edrawsoft (1)
  • Embarcadero Technologies (5)
  • Emsisoft (1)
  • ESET (31)
  • Experiment 101 (1)
  • ExpertSoft (6)
  • EZB Systems (3)
  • F-Secure (5)
  • FabulaTech (15)
  • FastStone (4)
  • flippingbook (1)
  • Forcepoint (5)
  • Fortinet (15)
  • Foxit Software (3)
  • FromSoftware (1)
  • G DATA CyberDefense AG (4)
  • Garden Gnome Software (2)
  • Geosoftua (3)
  • GFI (8)
  • Ghisler & Co (1)
  • Google (1)
  • GRAPHISOFT (1)
  • Grass Valley (1)
  • Greywizard (1)
  • Gurock (1)
  • Hetman Software (10)
  • Hewlett-Packard (7)
  • HiBase Group (1)
  • Hideez Group (1)
  • Highsoft (4)
  • Hot Door, Inc. (4)
  • I.R.I.S. (1)
  • id Software (1)
  • Image Line Software (1)
  • Imagenomic (1)
  • Incentives Pro (3)
  • Infraware (2)
  • Intel Software (10)
  • InVision (1)
  • ITBrain (3)
  • JetBrains (12)
  • Kassl (6)
  • Keenetic (1)
  • Kerio Technologies Inc (3)
  • KLS-Soft (2)
  • Limbic Entertainment (1)
  • Liraland (1)
  • Magix (11)
  • Martau (1)
  • Maxon (1)
  • McAfee (2)
  • Micro Focus (1)
  • Microsoft (92)
  • Middleware (1)
  • Nagios (4)
  • Nakivo (2)
  • NetHunt (1)
  • NewSoft (3)
  • Norton by Symantec (3)
  • Ontrack (8)
  • Pablo Software Solutions (1)
  • PAESSLER (1)
  • Panzor Cybersecurity, Inc. (1)
  • Parallels (1)
  • Parental Control (1)
  • Phase One (1)
  • Pilgway (1)
  • PIX4D (1)
  • Pixar (1)
  • Pixologic (1)
  • PocketBook (5)
  • Pranas.NET (3)
  • Proxmox (2)
  • PTC (1)
  • QBIK (3)
  • RARLab (1)
  • Red Giant (4)
  • Red Hat, Inc. (3)
  • Render Legion (1)
  • REVE Group (1)
  • Rhinoceros (1)
  • RitLabs (1)
  • Rockstar Games (1)
  • Rockstar North (1)
  • ScooterSoftware (1)
  • SDL Trados (1)
  • Seagull Scientific (1)
  • Semonitor (1)
  • Senhasegura (4)
  • SigmaXL Inc. (1)
  • SmartBear Software (8)
  • Softinventive Lab (1)
  • SolarWinds (9)
  • Sony (1)
  • Sophos (4)
  • StarWind (3)
  • Stimulsoft (9)
  • Stream Telecom (1)
  • SWEET.TV (1)
  • Swiftify (1)
  • Sygic (2)
  • Symantec (10)
  • Synology (2)
  • TeamViewer (2)
  • Techsmith (3)
  • thinkcell Software GmbH (1)
  • Tracker Software Products (3)
  • Trellix (4)
  • Trend Micro (4)
  • TRichView (2)
  • Trident Software (2)
  • Trimble (2)
  • Ubisoft (9)
  • Unity Technologies (1)
  • Vamsoft (1)
  • VanDyke (4)
  • Veeam (10)
  • Vembu (5)
  • Veritas (4)
  • VMware (3)
  • WatchGuard (5)
  • Waves Audio (1)
  • WebProduction (1)
  • Wowza Media Systems (1)
  • XBox Live (1)
  • XMind (1)
  • ZakonOnline (1)
  • Zillya (5)
  • Zimbra (1)
  • Zoho (3)
  • Zoom (1)
  • ZWSOFT (2)
  • АБ СИСТЕМА (1)
  • Елекран Софт (1)
  • К2 (1)
  • НавЛюкс (1)
  • Підприємство (7)
  • ПП Гребенюк (1)
  • ШЕЛС (3)
  • Приєднуйтесь до нас
    Не знайшли, що шукали?

    Публічна оферта

    [+]ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

    Дана оферта є письмовою пропозицією Постачальника укласти договір поставки (далі - Договір) програмної продукції (далі - ПП), містить всі істотні умови договору поставки та направляється Покупцю відповідно до ст.ст. 207, 641, 712 Цивільного кодексу України (далі - «ЦК») і вважається укладеним у спрощений спосіб, згідно зі ст. 181 Господарського кодексу України. Договір поставки ПП укладається шляхом прийняття (акцепту) оферти Покупцем в установленому порядку (п. 2 ст. 642 ЦК), що вважається належною умовою укладання Договору (п. 2 ст. 638 ЦК). Під зазначеними в оферті наступними термінами розуміються їх нижче вказані значення:

    I. Постачальник - особа, яка правомірно володіє на відповідній території всім необхідним обсягом прав на поставку ПП, а також на надання дозволів на використання ПП (перепродаж).

    II. Покупець - особа, на користь якої здійснюється поставка ПП за оплату.

    1. Предметом Договору є поставка Постачальником зазначеної в рахунку програмної продукції (ПП) Покупцеві (здійснення Поставки ПП).

    2. Найменування й ціна ПП, що поставляється за цим Договором, які зобов'язується прийняти Покупець, визначені в рахунку.

    3. Істотною умовою укладання Договору є повна одноразова оплата Покупцем рахунку, яка буде вважатися єдино можливим належним акцептом справжньої оферти. Оплата рахунку третьою особою й/ або без зазначення в платіжному дорученні номера рахунку не буде вважатися акцептом справжньої оферти, за винятком випадків, коли Постачальник на свій розсуд визнав таку оплату належним акцептом оферти.

    4. Рахунок дійсний протягом 3 (трьох) календарних днів від зазначеної в ньому дати виставлення рахунку. (Термін для акцепту оферти). Постачальник на свій розсуд може визнати оплату, що надійшла після закінчення зазначеного терміну, належним акцептом оферти.

    5. Покупцеві, який є суб'єктом господарської діяльності, факт Поставки ПП підтверджується відповідним Актом/ видатковою накладною, які Постачальник складає та направляє йому. У разі, якщо відповідний Акт/ видаткова накладна не підписаний Покупцем і/ або другий примірник не повернуто Постачальнику, а письмові мотивовані заперечення з боку Покупця не отримані Постачальником протягом 5 (п'яти) робочих днів, Акт/ видаткова накладна вважається затвердженим Покупцем.
    Приймаючи акцепт цієї оферти, Покупець також погодився, що у разі використання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) в документообігу в межах виконання цієї оферти, Сторонами погоджено використання такого кваліфікованого електронного підпису в порядку та на умовах, передбачених законодавством.

    5.1. Сторони домовились здійснювати обмін первинними бухгалтерськими документами (рахунки, акти здачі-приймання виконаних робіт (наданих послуг), тощо), а також іншими передбаченими Договором документами, у т. ч. актами звірки розрахунків, додатковими угодами до Договору, у вигляді електронних документів із застосуванням до них електронного цифрового підпису (КЕП). Деталізована інформація по періоду дії ліцензій, надається покупцю додатково, за вимогою.

    5.2. Датою Е-документа є дата його складення.

    6. Умови використання ПП визначаються відповідною угодою користувача, яка укладається між Покупцем і Виробником.

    7. Поставка ПП може здійснюватися як у електронному вигляді за допомогою мережі Інтернет, так і у вигляді паперової ліцензії та\ або в іншій формі. Терміни поставки ПП визначаються окремо для кожної номенклатури ПП.

    8. Будь-які суперечки, які можуть виникнути між Покупцем і Постачальником у зв'язку з цією офертою й/ або Договором, вимагають обов'язкового досудового врегулювання у вигляді направлення претензії, яка розглядається у встановлений законом термін.

     

    [+]ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ КУПІВЛІ-ПРОДАЖУ ОБЛАДНАННЯ


    Договір публічної оферти є публічним, тобто відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець). При повній згоді з даним Договором, покупець приймає умови і порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару. Цей текст є угодою між ТОВ «СОФТКЕЙ ЮА» (Сайт - https://www.softkey.ua), іменованим надалі "Продавець", і будь-якою юридичною, фізичною особою, або фізичною особою-підприємцем, яка здійснила замовлення на сайті Продавця, надалі іменується "Покупець" і визначає умови придбання товарів через сайт Продавця.
    Ця угода носить характер публічної оферти, і відповідно до чинного законодавства України має відповідну юридичну силу.

    1. Загальні положення

    1.1. Цей договір є публічною офертою ( відповідно до ст.ст. 633, 641 і гл. 63 Цивільного кодексу України) і містить всі істотні умови організації купівлі-продажу дистанційним способом через сайт Продавця.

    1.2. У відповідності до ст. 642 Цивільного Кодексу України повним і безсуперечним прийняттям умов публічного договору, тобто публічної оферти Продавця є факт повної оплати Покупцем відповідного рахунку Продавця, що буде вважатися належним акцептом даної оферти. Оплата рахунку третьою особою і / або без зазначення в платіжному дорученні номера рахунку, не буде вважатися акцептом даної оферти, за винятком випадків, коли Продавець на свій розсуд визнав таку оплату належним акцептом публічної оферти.

    1.3. Публічна оферта також є прийнятою при реєстрації Покупця на сайті Продавця.

    1.4. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що цілком і повністю ознайомлений та згоден з його умовами, а також, у разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього строку дії Договору. Крім цього, укладанням цього Договору, Покупець підтверджує, що йому повідомлено (без додаткового повідомлення) про права, встановлені Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», йому відомий і зрозумілий.

    2. Терміни та визначення

    2.1. "Товар" - перелік найменувань асортименту, представлений на Сайті Продавця, окрім програмного забезпечення та літератури.

    2.2. "Персональні дані" – будь-яка інформація, яка прямо чи опосередковано відноситься до певної особи, чи до особи, яка визначається.

    3. Предмет договору

    3.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупцеві товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти товар на умовах Цього договору.

    3.2. Умовами публічної оферти також регулюються, в тому числі, але не виключно:

    • порядок використання сайту Продавця, вибору Користувачами Товарів та оформлення Замовлень;

    • обробка замовлень Продавцем та здійснення доставки Покупцеві;

    • умови та порядок оплати Покупцем вартості Замовлень;

    • будь-які інші умови та положення, що визначаються Продавцем на власний розсуд.

    4. Порядок оформлення замовлення

    4.1. Покупець самостійно оформляє замовлення на сайті Продавця шляхом додавання обраних ним товарів у віртуальний кошик за допомогою натискання кнопки «У кошик», або зробивши замовлення за номером телефону, що вказаний на головній сторінці сайту Продавця.

    4.2. Завершення оформлення та направлення замовлення Покупцю здійснюється натисканням кнопки «Оформити замовлення» на веб – сторінці оформлення Замовлення.

    4.3. Внесення змін у підтверджене Продавцем замовлення можливе протягом 15 хвилин з моменту направлення Замовлення Продавцю. В усіх інших випадках, внесення змін до Замовлення, що підтверджене Продавцем не допускається. Для внесення змін необхідно скасувати попереднє Замовлення та оформити нове або здійсніти необхідне коригування замовлення з Продавцем у телефонному режимі.

    4.4. В рамках одного Замовлення Користувач може обрати будь-яку кількість одиниць кожного з Товарів.

    4.5 У випадку, коли після оформлення замовлення виявиться, що один або декілька товарів з замовлення відсутні на складі Продавця, Продавець зв’язується з Покупцем для уточнення замовлення, та у випадку якщо Покупець протягом 7 (семи) календарних днів не відповідає по вказаним контактним даним у замовленні, або не погоджується на отримання замовлення без товарів, яких немає в наявності у Продавця в даний момент на складі, Продавець має право відмінити замовлення та видалити його з системи, повідомивши про це Покупця електронною поштою.

    5. Вартість і порядок оплати замовлення

    5.1. Повна вартість замовлення визначається шляхом додавання ціни всіх обраних товарів, поміщених у віртуальний кошик.

    5.2. Покупець оплачує замовлення будь-яким можливим способом, обраним на сайті Продавця протягом 3-х робочих днів, рахуючи від дня узгодження вартості та асортименту товарів.

    6. Доставка замовлення

    6.1. Загальний термін доставки товару складається з терміну обробки замовлення і терміну доставки. Термін обробки замовлення - від одного робочого дня до двох. Способи доставки описані в розділі сайту "Доставка". Термін доставки визначається окремо для кожного виду Товару і може бути від 1 до 60 діб, залежно від наявності Товару на складі та адреси населеного пункту Покупця.

    6.2. При замовленні оптових партій, терміни і методи доставки узгоджуються окремо в кожному конкретному випадку.

    6.3. Продавець не несе відповідальності за термін доставки замовлення тому що вони залежать від дій третіх осіб (перевізників).

    7. Порядок повернення товару

    7.1. Покупець має право відмовитися від отриманого товару не належної якості протягом чотирнадцяти днів, рахуючи з дня отримання Товару, за умови збереження упаковки, товарного вигляду і споживчих якостей Товару відповідно за закону України «Про захист прав споживачів».

    8. Права та обов'язки сторін

    8.1. Покупець зобов'язаний:

    а) самостійно або за допомогою співробітника Продавця оформити замовлення на сайті Продавця;

    б) своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах цього договору;

    8.2. Покупець має право вимагати від Продавця дотримання умов цього договору.

    8.3. Продавець зобов'язаний:

    а) дотримувати умов цього договору;

    б) передати Покупцю товар у відповідності до оформленого замовленням та умовами цього договору.
    Покупцеві, який є суб'єктом господарської діяльності, факт Поставки ПП підтверджується відповідним Актом / видатковою накладною, які Постачальник складає і направляє йому. У разі, якщо направлений Акт / видаткова накладна не підписані Покупцем і / або другий примірник не повернуто Постачальник у, а письмові мотивовані заперечення з боку Покупця не отримані Постачальником протягом 5 (п'яти) робочих днів, Акт / видаткова накладна вважається затвердженим Покупцем. Беручи акцепт цієї оферти, Покупець також погодився, що у разі використання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) в документообігу в межах виконання цієї оферти, Сторонами погоджено використання такого кваліфікованого електронного підпису в порядку і на умовах, передбачених законодавством.

    в) Продавець не несе відповідальності, не може виступати в якості відповідача у суді і не відшкодовує збитки, що виникли у Покупця через дію чи бездіяльність третіх осіб.

    9. Термін дії цього договору

    9.1. Цей договір набирає чинності з дня оплати замовлення і діє до виконання всіх умов договору.